El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Primeres protestes organitzades al Carrer Casablanca contra els 'okupes': "El problema és generalitzat en tot el centre"

Portestes a Casablanca / AM

Tot apunta que hi haurà més 

Uns 30 veïns del centre d'Alcoi s'han concentrat al Carrer Casablanca per expressar el seu malestar contra el comportament dels 'okupes'. Asseguren que el problema no és exclusiu d'aquest carrer, sinó que s'estén a altres com pot ser Sant Francesc o Sant Jaume. Si la situació continua així, l'Associació de Veïns no descarta noves mobilitzacions i protestes.

"El Carrer Casablanca dóna vergonya i ningú fa res". Aquest és només un dels cartells que penja dels balcons del Carrer Casablanca d'Alcoi. Un veí del carrer Sant Jaume que no ha volgut donar el seu nom afirma que el que es viu al Carrer Casablanca és "generalitzat en tot el centre històric d'Alcoi", sobretot als carrers Sant Francesc o Sant Jaume.


Els veïns asseguren que els okupes no molesten, sinó que no són cívics ni respectuosos. Una persona que viu al Carrer Sant Jaume indica que "ha actuat la Policia en Nadal i han detingut gent, però no es fa res per part de l'Ajuntament". La concentració ha sigut pràcticament improvisada, ja que s'ha convocat hores abans per whatsapp i xarxes socials.


L'Associació de Veïns del Centre vol mobilitzar-se i no descarten altres protestes si la situació continua de la mateixa manera.