El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Els bombers treballen en la vesprada d'este dissabte per sufocar un incendi forestal declarat en la zona de l'Orxa, entre El Comtat i la Vall d'Albaida, i en el qual treballen 10 mitjans aèris. Han fixat el foc concretament en terme de la Vall de Gallinera. A les 21:00 continua actiu.

Més informació

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Primeres sancions en Alcoi per no complir amb l’estat d’alarma

S'aconsella a la gent que haja d'eixir al carrer d'acord amb els suposats permesos,

  • que conserven el tiquet de compra en cas que vagen a adquirir algun producte,
  • o que es dispose d'un certificat segellat per l'empresa que justifique l'assistència al lloc de treball.

Des del passat dilluns 6 persones en Alcoi han sigut sancionades per no complir amb les restriccions imposades per l'Estat d'Alarma, que impedeixen eixir al carrer excepte per atendre causes de força major, anar a treballar, o comprar productes de primera necessitat.

Des del Consistori aconsellen a la gent que haja d'eixir al carrer en aquests suposats, que conserven el tiquet de compra en cas que vagen a adquirir algun producte, o que es dispose d'un certificat segellat per l'empresa que justifique l'assistència al lloc de treball. Són consells a dur a terme, en cas que s'haja de justificar davant d'un membre de la policia la nostra presència al carrer

El regidor de Seguretat, Raül Llopis, ha recordat que la policia està patrullant aquests dies els carrers d'Alcoi, informant a través de la megafonia, de la situació d'estat d'alarma i de la impossibilitat de transitar tant pel carrer com per espais públics.