El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Primers espectacles a Alcoi i Bocairent com a capitals culturals valencianes

Escena Erasmus / UV

Escena Erasmus pertany a la Universitat de València

La Covid-19 no podrà evitar que Bocairent i Alcoi siguen capital culturals valencianes entre 2020 i 2021. Un dels primers espectacles que es podran veure als dos municipis serà ‘El show del nou món’, un espectacle dins de la gira 'M’importa’ de l’IVAJ.

La gira 2020 ‘M’importa’ de l’IVAJ s'inaugura a Alcoi i Bocairent amb Escena Erasmus de la Universitat de València (UV). El dijous 5 de novembre estaran al Teatre Calderón d’Alcoi a les 19.00 hores. A més, la companyia teatral realitzarà una visita a la capital cultural i assistirà a una recepció a l’Ajuntament, perquè els responsables de joventut i cultura local coneguen millor el projecte teatral en què participen joves de diverses procedències. L’entrada a la funció del dijous a Alcoi és amb invitació. Les invitacions es poden reservar a ticketalcoi detallant nom complet, e-mail i telèfons dels assistents.

Divendres, 6 de novembre, la gira continuarà a Bocairent on es realitzarà doble funció al Teatre Avenida de Bocairent: una matinal per a estudiants dels instituts d’Educació Secundària i públic juvenil a les 13.00 hores i una vespertina, oberta al públic a les 19.00 hores.

El director de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, ha destacat que “la gira M’importa ha volgut viatjar, tot i les dificultats imposades per la pandèmia, a aquestes dues capitals culturals, perquè la cultura no pot parar en un any especialment rellevant per les seues capitalitats“.

Aquesta és la sinopsi de l’obra, amb un text “escrit des de l’humor i la distància, com un intent de comprensió del món en què vivim i del que ens està succeint com a espècie, i alhora, pretén ser un homenatge als còmics que es dediquen a alegrar la vida dels altres, cosa que ara mateixa se’ns fa molt necessària”, segons la directora de l’espectacle, Anna Marí.