El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Primers partits de pretemporada amb bones sensacions dels sènior del Nou Bàsquet Alcoi

Sènior femení Nou Bàsquet Alcoi

Lirios Rovira, Directora Esportiva, va destacar del primer partit del sènior femení que: "Ha estat el primer partit, tenim molt marge de millora. Hem format un gran equip amb jugadores amb ambició, ganes de jugar i progessar. Estic segura que aquesta any anem a disfrutar".

El Mutua Levante Nou Bàsquet Alcoi continua endavant amb la seua pretemporada i entrenaments en tots els seus equips federats des de la base fins al sènior

El sènior femení, que ha ascendit a la Primera Divisió Nacional, ha jugat el seu primer partit de pretemporada davant el Adesavi, gran equip de la Lliga Nacional. El resultat final va ser de 44 a 62 per a l'equip de Sant Vicent que va estar més encertat en el tir, especialment en els triples, ja que va fer 8. Cal destacar que va ser el primer partit del Nou Bàsquet Alcoi des de març, i encara han d'adaptar-se a jugar juntes. Tot i això, la imagte va ser molt bona.

Lirios Rovira, Directora Esportiva, va destacar que: "Ha estat el primer partit, tenim molt marge de millora. Hem format un gran equip amb jugadores amb ambició, ganes de jugar i progessar. Estic segura que aquesta any anem a disfrutar".

D'altra banda, l'equip sènior de la secció masculina va sumar la tercera victòria en el tercer partit de pretemporada davant el Teixereta per 45 a 62. L'encontre va servir per continuar sumant experiències i poder anar polint coses.