El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Primers positius per Covid-19 a centres educatius de Muro sense el confinament d'aules

En els últims 14 dies, també a Muro una família de 3 membres ha donat positiu i també dos treballadors d'una empresa.

L'alcalde de Muro, Gabriel Tomás, ha confirmat a ARAMULTIMÈDIA positius en dos centres educatius de Muro. En cap dels dos centres s'han confinat aules. En l'IES Serra Mariola, un alumne ha donat positiu i 3 estudiants més que es relacionaven amb el cas positiu estan en quarantena. L'altre centre on s'ha registrat un positiu és al CEIP Montcabrer. Segons Tomás, "una persona que treballa allí ha donat positiu, però no és un mestre. Per tant no té eixa vinculació directa en els xiquets".

L'IES Serra Mariola i el CEIP Montcabrer de Muro han registrat positius en membres de la seua comunitat educativa, però segons l'alcalde, no tenen cap aula confinada. Pel que fa al Serra Mariola, sí que estan en quarantena 3 companys que tenen una relació més estreta amb l'alumne que ha donat positiu.  Del CEIP MontcabrerTomás ha explicat que no s'ha confinat cap aula perquè ha donat positiu "una persona que treballa allí ha donat positiu, però no és un mestre".


Pel que fa a la resta del municipi en els últims 14 dies, una família de 3 membres ha donat positiu i també dos treballadors d'una empresa, segons l'alcalde. La desinfecció s'ha traslladat dels carrers a edificis públics i centres educatius.