El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Primers Premis IB: 21 joves de les comarques reben un premi a la seua excel·lència acadèmica

Ací pots consultar el llistat dels 21 alumnes de les comarques que han rebut un reconeixement a la seua excel·lència acadèmica en esta primera edició dels premis IB.
 

L'emprenedor murer Iñaki Berenguer ha instaurat estos premis en què vol reconéixer l'esforç dels alumnes de les comarques, i potenciar la solidaritat, perquè els premiats donaran la meitat del premi econòmic a una ONG de la seua elecció.

L'IVAM CADA ha acollit la primera edició dels premis IB: Intel·ligent i Brillant, on es reconeix públicament l'excel·lència, l'esforç i l'esperit de superació entre els estudiants de Batxillerat.

"Buscar l'excel·lència és una actitud. No basta en tindre talent i ser intel·ligent. També es requereix capacitat de treball i constància per a brillar", diu Iñaki Berenguer, l'emprenedor murer que auspicia els premis. "Estos joves", diu, "estan cridats a ser líders i destacats en la societat. Seran un referent per a altres joves en les seues comunitats".

Cada jove ha rebut un premi en metàl·lic de 500 euros, condicionats, perquè han de donar la meitat a una ONG de la seua elecció.

I ací teniu el llistat dels alumnes d'Alcoi, Cocentaina i Muro que han estat reconeguts en esta primera edició dels premis IB, i l'associació a què han donat part del seu premi:

 1. Laia Pérez Fullana, de l'IES Serra Mariola de Muro. Donació per a Snehasadan Eloy Molines de Muro.
 2. Pablo Mateos López, de l'IES Serra Mariola de Muro. Donació per a AECC Alcoi.
 3. Nora Pascual Coloma, de l'IES Serra Mariola de Muro. Donació a AFA MURO, Associació de familiars de malalts d'Alzheimer.
 4. Beatriz Llorens Torró, de l'IES Pare Arques de Cocentaina. Donació a AECC Alcoi.
 5. Mariola Raigal Carbonell, de l'IES Pare Arques de Cocentaina. Donació a ACOVIFA Alcoi, associació de víctimes de violència de gènere.
 6. Marina Bravo Galiana, de l'IES Pare Arques de Cocentaina. Donació a ACOVIFA Alcoi.
 7. Gerard Gandía Mullor, de l'IES Cotes Baixes d'Alcoi. Donació a AIN, l'Associació d'Integració del Xiquet d'Alcoi.
 8. Mireia Arroyo Galbis, de l'IES Cotes Baixes d'Alcoi. Donació a AFA Alcoi.
 9. Leire Villegas Sánchez, de l'IES Cotes Baixes d'Alcoi. Donació a ASFIAL Alcoi, Associació per al suport i ajuda en el tractament de la fibromiàlgia.
 10. Emma Blanes Ferri, de l'IES Pare Vitòria d'Alcoi. Donació a la Societat Protectora d'Animals i Plantes d'Alcoi.
 11. Nuria Vizcaino Hilario, de l'IES Pare Vitòria d'Alcoi. Donació a SOLC Alcoi i Cocentaina, Associació contra el càncer.
 12. Pau Domínguez Gandia, de l'IES Pare Vitòria d'Alcoi. Donació a l'Associació Tea-Asperger Font Roja Mariola d'Alcoi
 13. Andrei Matias Raya Bocharnikov, de l'IES Andreu Sempere d'Alcoi. Donació a AEPA Alcoi - Centre de dia fundació (Anàlisi, estudi i prevenció de les addiccions)
 14. Emilio Barea Sanchis, de l'IES Andreu Sempere d'Alcoi. Donació a SOLC Alcoi i Cocentaina.
 15. Esteban Ponsoda López, de l'IES Andreu Sempere d'Alcoi. Donació a ALADINA - xiquets malalts de càncer.
 16. Carmen Trenzano Flores, de l'IES Andreu Sempere d'Alcoi. Donació a ADELA - Associació d'Esclerosi Lateral Amiotròfica
 17. Esther López Vercet, de Sant Roc Alcoi. Donació a KANIMAMBO Alcoi - Maria Elisa Verdú
 18. Álvaro Mompó Gisbert, de Sant Roc Alcoi. Donació a AECC Alcoi.
 19. Nicolás Camacho Albiñana, de La Salle d'Alcoi. Donació a AFA Alcoi.
 20. Marta Sanz Nicolau, de La Salle d'Alcoi. Ha donat íntegrament el seu premi a la Fundació d'Orfes del Cos de la Policia Nacional.
 21. Aitana Abad Soriano, de la Salle d'Alcoi. Donació a SOLC Alcoi i Cocentaina.