El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Proclamada la candidatura d'Esquerra Unida de Muro

Presentació de la candidatura d'EU Muro. Imatge de Roser Torregrosa.

La Junta Electoral de Zona ha acceptat el recurs d'Esquerra Unida Muro, després que la llista isquera com 'no proclamada' en els llistats oficials, per la falta de documentació.

Finalment Esquerra Unida Muro sí que es presenta a les eleccions municipals, i amb la candidatura que es va presentar al públic el passat 12 d'abril. Així ho vol aclarir el partit, després que els últims dies hi haja hagut confusió perquè la llista d'EU Muro apareixia com 'no proclamada' en els llistats oficials.

La Junta Electoral de Zona va traure els llistats provisionals el passat 24 d'abril, on Esquerra Unida apareixia amb Gabriel Tomás com cap de llista. Però als pocs dies, en els llistats definitius, la llista d'EU Muro eixia com 'no proclamada'. L'error, segons ha pogut saber ARAMULTIMÈDIA, és que faltava el document d'identitat d'un dels candidats. Esquerra Unida va recórrer i va presentar els documents, i aquest mateix 3 de maig han rebut resposta favorable de la Junta.

Així les coses, des del partit expliquen que continua la campanya electoral amb normalitat, i recorden que des d'Esquerra Unida Muro aposten per "la remunicipalització dels serveis i unes instal·lacions esportives dignes", i amb un programa on "paraules com transparència, joventut i participació sonen en força".