El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Professors de la Bretanya francesa s'interessen per enviar alumnes a Alcoi

El CIP FP Batoi ha acollit una delegació de professors de la Bretanya i els ha ensenyat diferents centres d'Alcoi on estudiants d'educació infantil o auxilia d'infermeria poden fer pràctiques. La idea és signar un conveni per a fer intercanvis d'Erasmus amb el col·legi francés. 

Un grup de professors del Lycée Rosa Parks de la Bretanya francesa ha visitat Alcoi, de la mà del CIP FP Batoi. Estan interessats a poder enviar alumnes d'Educació Infantil o d'Auxiliar d'Infermeria a la ciutat, i des de Batoi li han mostrat les diferents opcions que hi ha on els estudiants Erasmus poden fer pràctiques, com la residència de majors Emilio Sala, o les escoletes de Batoi o la de la Zona Nord. També han conegut l'oferta educativa dl CIP FP Batoi, on han pogut assistir a alguna de les classes per comprovar el funcionament del centre alcoià, capdavanter pel que fa als projectes Erasmus.

L'objectiu d'aquesta visita és poder signar un conveni que assegure l'intercanvi entre els dos centres educatius. De fet, per al pròxim curs ja està prevista la visita de 4 alumnes que vindran a fer pràctiques a Alcoi durant 1 mes.

Recorda que pots seguir tota la informació del CIP FP Batoi en els seus perfils de FacebookTwitter i Instagram