El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Programació, robòtica i Lego League. Setmana de concursos a la UPV

Torneig celebrat al Campus d'Alcoi en 2019.

Tots els tornejos es podran seguir en directe en el canal de youtube oficial del Campus d'Alcoi de la UPV.

El Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València celebra tres concursos al llarg d'aquesta setmana on participen més de 850 joves estudiants. Aquest dimarts 5 de febrer se celebrarà el Concurs de Programació amb App Inventor; el divendres 7, el Concurs de Robòtica Mòbil; i el dissabte 8, el Torneig Classificatori de la First Lego League Comunitat Valenciana.

App Inventor

El Concurs de Programació mitjançant l'eina amb App Inventor (modalitat A) se celebra el dimecres 5 de febrer. En ell participen 13 instituts d'Ontinyent, Alcoi, Gata de Gorgos, Benidorm, Ibi, Muro d'Alcoi, Banyeres de Mariola i Alzira. El concurs arriba a la seua IX edició i participaran més de 240 estudiants de 3r i 4t d'ESO i de cicles formatius de grau mitjà, pertanyents a la família professional d'informàtica i comunicacions.

Concurs de Robòtica Mòbil

Aquest concurs ja consolidat arriba a la VIII edició i se celebra aquest divendres 7 de febrer. L'objectiu és fomentar la robòtica estimulant l'aprenentatge en continguts científics. L'edició de 2020 suposa un rècord de participació amb més de 430 participants. Tant el Concurs de Robòtica com el de programació amb App Inventor formen part de la programació de la Setmana de la Ciència.

Torneig Classificatori First Lego League Comunitat Valenciana

Dissabte que ve 8 de febrer tindrà lloc també al Campus d'Alcoi de la UPV, el Torneig Classificatori FIRST LEGO League Comunitat Valenciana que premiarà, entre altres, l'esperit d'equip i les propostes científiques i tecnològiques més innovadores. Per tercer any consecutiu, el campus organitza aquest torneig d'àmbit internacional. En el torneig d'Alcoi participen prop de 200 persones; 16 equips en la modalitat de 10 a 16 anys, i 8 equips en la modalitat júnior (de 6 a 9 anys).

 

Participants en el torneig celebrat al Campus d'Alcoi en 2019.