El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Projectes Erasmus +, aprenentatge-servei i molt més als Salesians Sant Vicent Ferrer d'Alcoi

La presentació de sol·licituds per a ESO finalitza aques 25 de juny.

El Col·legi Sant Vicent Ferrer d'Alcoi ja prepara el curs 2020/2021. El centre participa en Projectes Erasmus + i conceptes com plurilingüisme o immersió lingüística estan a l'ordre del dia. En la següent imatge podeu veure els calendaris d'admissions.

Ací podeu accedir a més informació sobre les admissions. El centre educatiu pensa en tothom i continua amb la coordinació horària amb el conservatori perquè els estudiants de música puguen compaginar els seus estudis.

Ara més que mai és important l'aprenentatge-servei, és a dir, tot el que s'ha aprés al centre posar-ho a disposició de la societat per construir un món millor i més solidari.

En l'àmbit de plurilingüisme i internacional, els Salesians Sant Vicent Ferrer ofereix intercanvis internacionals, exàmens oficials de Cambridge, Batxillerat Americà Dual, estades d'immersió lingüística… Ofereixen, a més, una àmplia varietat d'activitats en quatre llengües: castellà, anglés, francés i valencià. També participen en el Portfoli Europeu de les Llengües.