El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Prop d’un centenar de scooters Vespa i Lambretta recorren la ciutat d’Alcoi

Prop d’un centenar de scooters Vespa i Lambretta recorren la ciutat d’Alcoi / VCA

El Vespa Club Alcoi ha celebrat amb aquesta eixida, la 3a Concentració de scooteros

Tot un èxit a la 3a Concentració de scooters Vespa i Lambretta organitzada pel Vespa Club Alcoi. Prop d’un centenar de scooters hi han participat desplaça'n-se des de Gandia, Ibi, Altea, Yecla i Alacant entre altres.

El Vespa Club Alcoi ha celebrat la 3a Concentració de scooters Vespa i Lambretta, en la qual hi han participat motos des de localitats com Gandia, Ibi, Altea, Yecla, Alacant entre unes altres.

La jornada ha començat després del desdejuni i de què es revisara que totes les motos complien les normatives i seguidament al voltant de les onze del matí s’ha iniciat el recorregut pels carrers principals de la ciutat.

Però la concentració no solament ha sigut per la ciutat, a continuació s’han desplaçat fins a Benilloba, Gorga, Billeneta, poden contemplar els paisatges de la ruta, així com en la zona d'Almudaina i Planes.

Després han hagut de descansar i continuar el trajecte travessant Muro i Benimarfull i a continuació dirigir-se cap a Benillup on han començat el retorn per arribar a la Plaça d’Espanya d’Alcoi a les 14.30, i fer-se una foto grupal, un total de quasi 80 quilòmetres sense incidents.

La recompensa per a ells ha sigut, dinar en el Restaurant Casa Félix en el Polígon de Cotes Altes, on han aprofitat per a fer els lliuraments dels premis

El premi, al club de més participants ha sigut per a la Penya Vespa Safor.

El premi al club que ha anat des de més més llunyà, al Vespa Club Benissa.

El premi al participant amb més moral a Lorenzo Soler, alcoià que resideix a Torí i que posseeix diverses motos en la nostra localitat.

El premi a la moto més elaborada per a Manuel Martín “Mamu_56” .

El premi amb la moto en estat original a una Vespa GT de 1969 que ha acudit en marxa des de Gandia.

Aquests i molts més premis s’han lliurat, però sobretot, el més important és que han gaudit tots els scooteros i que la concentració s’ha desenvolupat sense incidències.