El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

El periodista Juan Enrique Ruiz serà el candidat del PP a Alcoi

El periodista Juan Enrique Ruiz serà el candidat del PP a Alcoi

Aquest dijous serà presentat als afiliats en un acte en l'Hostal Savoy a les 19:45

Més informació

El periodista Juan Enrique Ruiz serà el candidat del PP a Alcoi

Proyecto de Educación Humana porta el 'coaching' de tot tipus a Alcoi

El Projecte P.I.A és genuí i original

Tots aquests serveis es poden trobar al barri de la Zona Nord d'Alcoi (Carrer Jordi de Sant Jordi,16), encara que volen expandir-se geogràficament i treballar 'sobre el terreny' (empreses, vivendes particulars, instal·lacions esportives...). ARAMULTIMÈDIA ha volgut conéixer més sobre Proyecto de Educación Humana i ofereix aquesta entrevista amb la professora Andrea Tárraga

Es tracta d'un projecte educatiu enfocat al potencial del desenvolupament de l'esser humà. Entre els serveis que ofereixen destaquen el 'coaching' personal, l'esportiu, el laboral, el d'artistes, etc. També el genuí Projecte P.I.A (Pensament, Investigació i Art) dirigit a qualsevol persona. A més, ofereixen classes particulars des de Primària a Batxiller amb més de 20 anys d'experiència. Actualment, més de 100 persones confien en els serveis que ofereixen Andrea Tárraga i Leonor Sánchez.

Tots aquests serveis es poden trobar al barri de la Zona Nord d'Alcoi (Carrer Jordi de Sant Jordi,16), encara que volen expandir-se geogràficament i treballar 'sobre el terreny' (empreses, vivendes particulars, instal·lacions esportives...). Tota la informació la podeu consultar a la seua pàgina de Facebook o al mail proyectoeducacionhumana@gmail.com . A ARAMULTIMÈDIA hem volgut conéixer més sobre Proyecto de Educación Humana i ofereix aquesta entrevista amb Andrea Tárraga.