El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El 36é premi de poesia Manuel Rodríguez Martínez - Ciutat d'Alcoi concedirà 1.500 € a l'obra guanyadora

Bust de Joan Valls a la placeta del Fossat / Tomàs Tàpia

Podran concórrer treballs poètics, en qualsevol modalitat, escrits en llengua catalana.

Els treballs hauran de ser remesos abans del 15 de desembre i l'obra guanyadora serà publicada per edicions del buc.

L'Associació d'Amics de Joan Valls, amb la col·laboració d'edicions del bruc, torna a convocar el Premi de Poesia Manuel Rodríguez Martínez - Ciutat d'Alcoi. La concessió del premi tindrà lloc a Alcoi el 9 de març del pròxim any, en el transcurs d'un acte públic on es presentarà el llibre guardonat editat, i es lliuraran també els XXV Premis Joan Valls i Jordà per l'Ús i Promoció del Català. El treball guanyador serà publicat per edicions Buc.

Podran concórrer treballs poètics, en qualsevol modalitat, escrits en llengua catalana. L'extensió de les obres, que hauran de ser originals i inèdites, serà la d'un volum convencional de poesia, sense poder concursar obres guardonades en altres certàmens.

Els treballs seran admesos en format PDF a l'adreça amicsjoanvalls@gmail.com abans del 15 de desembre. S'estableix un únic premi indivisible de 1.500 €; tanmateix el premi podrà ser declarat desert si les obres no compleixen, a parer del jurat, mèrits suficients. El jurat del premi estarà integrat per Jordi Botella, Rosa Escrivà, Begonya Mezquita, Manel Rodríguez-Castelló i Pau Sif.