El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Publicades les bases del festival d'animació Animalcoi

La resta de la informació sobre les bases es pot consultar en aquest enllaç. Els curtmetratges s'han de presentar a través del web festhome o de filmfreeway.

Animalcoi, el primer festival d'animació d'Alcoi, que se celebrarà el 13, 14 i 15 de novembre, ha fet públiques les seues bases de participació. El termini per a presentar les obres a concurs és de l'1 de juny al 10 de juliol.

El certamen consta de quatre categories. Al premi al millor curtmetratge d'animació d'escola podran optar obres d'estudiants o professors de les escoles superiors d'art o d'un perfil formatiu similar. La temàtica del curt estarà relacionada amb els drets humans, sense poder excedir dels 5 minuts, i la dotació econòmica del premi serà de 1.700 €.

Al premi de curtmetratge d'animació lliure poden presentar-se curts realitzats per un autor o grups d'autors, l'edat mínima dels quals siga de 16 anys. La premissa dels curts serà la 'Confiança mutua' en qualsevol dels seus vessants. La duració també haurà de ser d'un màxim de 5 minuts i la dotació econòmica serà de 1.700 €.

Una altra de les categories serà per a curts estrenats entre 2016 i 2019. La temàtica de l'obra serà lliure, sense poder excedir dels 20 minuts, i amb una quantia per al premi de 2.000 €. L'última modalitat serà el premi del públic. Durant els dies del festival el públic podrà votar els curts seleccionats que es projecten. Hi haurà una dotació econòmica que s'especificarà en la inauguració del festival.

La resta de la informació sobre les bases es pot consultar en aquest enllaç. Els curtmetratges s'han de presentar a través del web festhome o de filmfreeway.