El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Publicades les bases per rebre ajudes d'informació i assessorament en consum a Cocentaina

Cocentaina / AM

El servei es presta els dimecres en l'Oficina Tècnica situada al carrer de Sant Cristòfol i que, per a poder accedir al servei, cal sol·licitar cita prèvia en el telèfon 608610944 o en el correu cgsconsumo@gmail.com.

L'Ajuntament de Cocentaina ha anunciat la publicació de les bases per a la concessió d'ajudes per a informació i assessorament en matèria de consum per a l'exercici de 2021.

L’acord es va prendre en la Junta de Govern. En aquestes bases, que estan publicades en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant des del dia 9 de febrer, es detallen els requisits, els criteris de baremació, quantia de la subvenció i els terminis per a presentar les sol·licituds.

Des de la Regidoria de Comerç i Consum, la regidora, Paqui Ruiz, afirma que "apostem per continuar oferint aquest servei a la ciutadania de Cocentaina" i aprofita per a recordar que el servei es presta els dimecres en l'Oficina Tècnica situada al carrer de Sant Cristòfol i que, per a poder accedir al servei, cal sol·licitar cita prèvia en el telèfon 608610944 o en el correu cgsconsumo@gmail.com.