El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Pugen a 29 els morts per Coronavirus a la residència d'Oliver a Alcoi

La Unitat Militar d'Emergències (UME) ha desinfectat la 2a i 3a planta de la Residència d'Oliver

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, no ha oferit en la seua roda de premsa diària la dada sobre persones mortes a la residència Domus VI d'Alcoi. Segons la televisió pública À Punt, el nombre de víctimes mortals és de 29, 3 més que el dimarts 24.

La residència de majors d'Oliver és la més afectada de tota la província. Segons la informació facilitada per conselleria aquest dimecres 25 de març, que encara estudien l'origen del brot a la residència de majors d'Oliver d'Alcoi, per saber a què es deu la seua "virulència". S'han pres mostres a tots els residents i personal amb símptomes, però encara continuen processant-se per part d'epidemiologia.

Una informació que també ha donat À Punt és que la Unitat Militar d'Emergències (UME) ha desinfectat la 2a i 3a planta de la Residència de Majors Domus VI. La pròxima compareixença d'Ana Barceló per actualitzar les xifres sobre la COVID-19 al territori valencià serà aquest dijous 26 de març cap a les 11 h. Seguidament, oferirem les dades oficials a aquesta mitja de comunicació de proximitat i en valencià.