El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

QualityTours Mariola ofereix rutes plenes de misteri i rutes guiades al trinquet i al Cementeri

Totes les activitats tindran lloc del 19 al 25 de setembre i cal fer la reserva prèvia des ja mateix a través de la web de QualityTours Mariola.

QualityTours ha organitzat amb motiu de la Fira Modernista i a altres moments(com el 9 d'octubre o Halloween) interessants activitats per conèixer el trinquet del segle XIX, el Cementeri Monumental o les rutes del misteri que recorren el centre de la ciutat.

Les propostes fetes des de QualityTours Mariola  consisteixen en rutes culturals i lúdiques i pretenen donar a conèixer espais o aspectes de la ciutat desconeguts. Per a fer-ho possible s’han dissenyat tres activitats diferenciades.

La primera d’elles està inspirada en la historia de Jack ‘el destripador’. La premsa nacional publica dues notícies el 20 i 21 de febrer de 1889 situant a Jack “el destripador” pels carrers d'Alcoi. Què estava passant? Aquesta i altres dues truculentes històries en tres escenaris pel centre històric i a la llum d'un cresol, son el plat fort de les rutes de misteri d'Alcoi. Es tracta de l'experiència més i millor valorada en Tripadvisor en 2021 i 2022. Durant la Fira Modernista, es poden realitzar les reserves per als dies divendres 23 a les 20h i 22h, dissabte 24 a les 20h i 22h i finalment diumenge 25 de setembre en únic i últim torn a les 20h. També hi haurà altres dades disponibles per al ponde l 9 d’octubre o per a Halloween.

La visita guiada al trinquet del segle XIX és l’altra de les propostes. L’objectiu és gaudir i conèixer l'urbanisme, l'estil i les anècdotes que emboliquen al centre històric. Les visites es faran al setembre el dimarts 20, dimecres 21 i dijous 22 a les 18h. Per al cap de setmana el dissabte 24, hauran torns a les 10h, 12h, 16h i 18h. Finalment el trinquet tancarà les seues portes el diumenge 25 de setembre en els últims torns a les 10h i 12h.

L’última de les activitats és la visita guiada al Cementeri Monumental d’Alcoi. Es tracta d’un passeig històric, cultural i artístic que ajuda a descobrir un dels cementeris més bonics d’Espanya. Es coneixeran els diferents estils, histories i es podrà assistir a l’espai que rendeix tribut a alcoians il·lustres com Camilo Sesto, Ovidi Montllor o Isabel-Clara Simó. Les visites seran el 20, 21 i 22 de setembre a les 18h i el diumenge 25 a les 10h. En Tot Sants es tornaran a realitzar.

Totes les activitats tindran lloc del 19 al 25 de setembre i cal fer la reserva prèvia des ja mateix a través de la web de QualityTours Mariola. Experiències enriquidores, diferents i entretingudes.