El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Quasi 10.000 persones gaudeixen de l'estiu a les piscines d'Alcoi

Activitat a la piscina/Ajuntament d'Alcoi

Els que més us fan de les instal·lacions són els joves d'entre 6 i 16 anys

Les tres piscines municipals d'Alcoi han acollit en la primera quinzena d'apertura a més de 9.500 persones.

Les tres piscines municipals d'Alcoi han acollit a quasi 10.000 persones, exactament a 9.584. En primer lloc es troba a la piscina municipal José Trenzano amb 5.205 persones, seguida de la del Poliesportiu de Caramanxel amb 2.904, i per últim el Poliesportiu de Batoi amb 1.433. Dins de la xifra total es troben els 1.242 abonats, dels quals són 250 més que l'any passat.

D'entre totes aquestes xifres les persones que més us han fet d'aquestes instal·lacions són els més joves, entre els 6 i 16 anys, seguides dels menors de 6 i els adults. I per últim es troben els pensionistes, que cal recordar que els dilluns és totalment gratuït per als més majors.

A més, aquest any les piscines han presentat un canvi molt més modernitzat gràcies a les millores o canvis com poden ser la venda de l'entrada o inclús les mateixes instal·lacions. Tot açò ha sigut possible a una inversió de 100.000 euros.

Segons Alberto Belda l'objectiu "és garantir l'accés a les piscines públiques de propietat municipal al llarg de l'estiu, que les persones usuàries tinguen les màximes comoditats i unes instal·lacions adequades".