El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Quasi 115.000 euros per renovar el clavegueram i les voreres del barri d'Els Clots

Està previst que les obres s'inicien en la segona quinzena d'octubre

L'alcalde d'Alcoi reconeix que és "probablement el barri amb la xarxa de clavegueram més antiga, on mai s'havia actuat"

La primera fase de les obres començarà al mes d'octubre, en la segona quinzena, i els treballs se centraran en els carrers Llibertat i Els Clots. Paral·lelament es treballa en el projecte per a la segona fase de les obres, que inclou els carrers Pare Vitòria, Cronista Rogelio Sanchís i Pintor Laporta. L'empresa encarregada de les obres és Sigma Estructuras, i compta amb un pressupost de més de 114.900 euros.

L'alcalde d'Alcoi Toni Francés confia que amb aquesta actuació "resoldrem tots els problemes que tenia amb aquesta infraestructura a Els Clots, probablement el barri amb la xarxa de clavegueram més antiga, on mai s'havia actuat". I és que actualment les canonades al barri d'Els Clots tenen problemes de fuites i avaries, i són de fibrociment. Cal renovar tota la instal·lació amb una canalització de PVC "que siga capaç de recollir les escomeses, que aniran als 6 pous del carrer Llibertat i els 5 del carrer Els Clots". També es posarà un "anell de canonada de polietilé", i es renovaran les connexions amb les vivendes. Aprofitant que s'alça el terra, les obres inclouen també la millora de les voreres i la seua accessibilitat.

Toni Francés ha explicat les previsions d'aquesta obra als veïns dins d'una de les reunions previstes pel consistori en les associacions de veïns. La pròxima, oberta a tot el que vulga assistir, serà dijous 27 de setembre a partir de les 19 hores a la Zona Nord.