El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Quasi 16.000 usuaris han visitat les piscines municipals durant el mes de juliol

Piscina municipal José Trenzano Alós / AM

Recordar finalment que les piscines romandran obertes fins diumenge que ve 30 d'agost.

Les Piscines de Caramanxel i Batoi han hagut de tancar durant alguns moments puntuals per completar l’aforament del 75 %. El tancament oficial de les piscines tindrà lloc el 30 d'agost.

Segons la comptabilització que s'ha realitzat, durant el mes de juliol van accedir 8.087 persones a la Piscina José Trenzano Alós, un total de 4.596 a la Piscina de Caramanxel i 3.175 a la de Batoi. La xifra total d'assistents a les tres piscines municipals de la ciutat és de 15.858 persones durant aquest mes.

La xifra, com és normal, és molt més baixa en comparació als anys anteriors. Recordem que l'aforament està limitat a un 75% i que moltes de les activitats que se celebraven a la piscina han sigut cancel·lades a causa de la Covid-19. Inclús aquest any s'ha hagut d'eliminar l'entrada gratuïta per a majors de 65 anys la qual es realitzava en algunes ocasions.

Pel que fa a la reducció de l'aforament, en algunes ocasions també s'ha vist afectat, ja que de manera molt puntual l'aforament era complet, sobretot a les piscines de Caramanxel i Batoi, procedint per tant al tancament, fent l'obertura al cap de poc temps, a mesura que alguns usuaris abandonaven la instal·lació permetent així l'entrada d'uns altres.

Una altra dada destacable durant el mes de juliol és l'ús que de les piscines han pogut fer les diferents Escoles d'Estiu que han sol·licitat accedir a les mateixes i que de manera escalonada i organitzada des del Centre d’Esports ho han fet, atenent d'aquesta manera la demanda per part d'aquest nombrós
col·lectiu i donant l'opció als més xicotets a poder tindre un mes de juliol el més “normal” possible dins de la cura i respecte per les mesures adoptades per a
l'ús d'aquestes instal·lacions.

Recordar finalment que les piscines romandran obertes fins diumenge que ve 30 d'agost.