El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Quasi 2.000 persones han rebut ja les dos dosis de vacunació a Alcoi

2.815 alcoians ja han rebut la primera dosi de la vacuna, i 1.918 ja estan totalment vacunades.

Al llarg del cap de setmana es completarà la vacunació en les residències Mariola i Emili Sala; i la setmana pròxima serà en el Hogar de San José, on han patit un brot "amb contagis molt alt". Són dades oferides per l'alcalde d'Alcoi en el plenari de hui.

A Alcoi, ja s'ha administrat la primera dosi de la vacuna del coronavirus a 2.815 persones. Són residents dels centres de majors i personal sanitari de la ciutat.

L'alcalde d'Alcoi Toni Francés explica que la segona dosi s'ha administrat ja a 1.918 persones, i que al llarg del cap de setmana es completarà la vacunació a les residències Emilio Sala i Mariola al Preventori. També ha fet referència a la residència de l'Hogar de San José, "on van tindre un brot amb contagi molt alt i no havia sigut possible administrar la segona dosi", però assegura que és procedirà a vacunar la pròxima setmana.

Són dades que ha donat l'alcalde d'Alcoi Toni Francés en el plenari celebrat aquest divendres 5 de febrer. Ha explicat que normalment les dóna als grups en la Junta de portaveus de cada divendres, i com no s'ha apogut celebrar les ha dit en el plenari.