El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Quasi 350 adhesions a la Medalla d'Or de la Ciutat atorgada al Círculo Industrial d'Alcoi

Lliurament de la Medalla d'Or / M. Gutiérrez
La Sala de Plenaris de l'Ajuntament hi ha estat de gom a gom

ARAMULTIMÈDIA també ha estat a aquest acte cerimoniós i ofereix aquesta galeria de fotos del plenari extraordinari. Toni Francés, alcalde d'Alcoi, ha afirmat que "el Círculo Industrial ha estat una associació que, amb les seues peculiaritats, ha sabut obrir-se a la societat i oferir les seues instal·lacions per a complir el mandat fundador de ser un espai de promocions artístiques i culturals"

Tots els partits polítics en representació a l'Ajuntament d'Alcoi hi han estat d'acord en concedir la Medalla d'Or de la Ciutat al Círculo Industrial. Toni Francés, alcalde d'Alcoi, ha afirmat que "el Círculo Industrial ha estat una associació que, amb les seues peculiaritats, ha sabut obrir-se a la societat i oferir les seues instal·lacions per a complir el mandat fundador de ser un espai de promocions artístiques i culturals".

Cal recordar que 342 persones i associacions s'han adherit a aquesta nova distinció que ha rebut l'entitat, que acompleix 150 anys en 2018. ARAMULTIMÈDIA també ha estat a aquest acte cerimoniós i ofereix aquesta galeria de fotos del plenari extraordinari.