El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Quasi 600 xiquets participaran en 'l'Olimpíada EPI' d'Alcoi

Alberto Belda
Se celebrarà el dimecres 6 de juny al Francisco Laporta

L'Escola Poliesportiva d'Iniciació (EPI) culmina en el que s'ha anomenat 'Olimpíada EPI'. El regidor d'Esports, Alberto Belda, ha recordat les 8 modalitats d'esports que s'han practicat durant aquests 4 anys (i que també es practicaran a l'Olimpíada EPI) són l'Atletisme, Judo, Orientació, Gimnàstica Artística, pilota valenciana, goalball, colpbol i balonkorf

L'Escola Poliesportiva d'Iniciació (EPI), iniciada ara fa 4 anys per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi, culmina en el que s'ha anomenat 'Olimpíada EPI'. El dimecres 6 de juny al Poliesportiu Francisco Laporta acudiran quasi 600 xiquets de 6é de Primària per practicar totes les modalitats de l'EPI.

Cal recordar que el projecte de l'EPI va començar al curs escolar 2014/2015 amb la finalitat d'introduir tot tipus d'esports (individuals, per equips, més i menys practicats...) en els xiquets des de 1r a 6é de Primària. En les hores lectives d'Educació Física es desenvolupaven sessions d'aquests esports. El regidor d'Esports, Alberto Belda, ha recordat les 8 modalitats d'esports que s'han practicat durant aquests 4 anys (i que també es practicaran a l'Olimpíada EPI) són l'Atletisme, Judo, Orientació, Gimnàstica Artística, pilota valenciana, goalball, colpbol i balonkorf.

Actualment són entre 3.500 i 4.000 xiquets els que cursen Primària a Alcoi i, per tant, es beneficien d'aquesta EPI. En les hores lectives destinades a aquest programa, el professor de cada escola es coordina amb un monitor encarregat de desenvolupar la sessió. En l'Olimpíada EPI participaran tots els centres educatius d'Alcoi "a excepció del Col·legi Esclaves, que s'ha excusat per motius d'agenda", segons ha dit Belda.

Els xiquets de 6é de Primària acudiran al Poliesportiu amb un servei de transport que facilitarà l'Ajuntament. Arribaran al Francisco Laporta cap a les 9:15 h i l'activitat s'allargarà fins a les 13:30 h. Aquesta s'ha emmarcat dins de la setmana de l'Esport 3D.