El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Quatre alcoianes triomfen amb calcetins d’alta qualitat i dissenys originals

Les quatre alcoianes han posat el focus en col·lectius, així tenen nombrosos dissenys dirigits al col·lectiu LGTBI, a l'apoderament de les dones o temàtiques concretes com Coco Channel o Barbie.

Els calcetins son de cotó i elastane i es poden comprar a tendes físiques a Alcoi i Muro i també a Anglaterra, i de manera online a Amazon Espanya i pròximament Amazon UK.

Maria Mira és la gerent que està al capdavant d’aquesta nova proposta alcoiana que ja ven fora de les fronteres nacionals. L’acompanyen Yolanda Agulló, responsable en Espanya, Amparo Aura, dissenyadora i Zoraina Martínez, Coordinadora de tendes.

El que ara és una empresa, va començar sent un hobbie, ens explica Mira: “Jo sempre tinc els peus gelats i m’encanten els calcetins com una peça de roba que porte amb qualsevol tipus de calçat, incloent les sabates amb tacó”.

El que va començar per ser una pluja d’idees, va ja per la quarta col·lecció de calcetins i han aconseguit facturar 40.000€ en un any. Ara ja venen a Amazon Espanya i pròximament a Amazon UK. A Alcoi es poden adquirir els calcetins a Guaita, també en alguna tenda a Muro i a tres tendes a Anglaterra. Parla de que es mouen ja per seguir obrint nous mercats a nivell europeu.

 

Les quatre alcoianes han posat el focus en col·lectius, així tenen nombrosos dissenys dirigits al col·lectiu LGTBI, a l'apoderament de les dones o temàtiques concretes com Coco Channel o Barbie: “Son una peça de roba que t’identifica com a persona, i diu de tu qui eres i com penses”, explica la gerent.

Els calcetins son d’alta qualitat, vegans i respectuosos en el medi ambient. Estan fabricat amb cotó i elastane i es fabriquen a Espanya i amb proveïdors nacionals. A aquest enllaç es pot veure el catàleg. Com a curiositat, entre altres, han sigut les creadores dels calcetins de l’Alcoyano.