El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Quatre alumnes de Sant Roc dissenyen el guardó dels premis empresarials Aitex 2018

Els tres equips finalistes han rebut el seu corresponent premi / AM

Al concurs es va presentar més de 70 propostes.

La primera edició dels Premis Empresarials Aitex ja té disseny per al seu guardó. Un equip de 4 alumnes del Col·legi de Sant Roc ha guanyat el concurs de disseny convocat per l'Institut del Tèxtil. El seu treball anomenat 'Industria Textil' constituirà el trofeu que rebran les empreses guanyadores en les dos categories: la d'innovació i la de sostenibilitat.

L'equip guanyador ha estat conformat per les joves Marta Catalá, Pilar Pérez, Laura Blanes i Carmen Aura, el disseny de les quals ha sigut el millor valorat de les 70 propostes rebudes pel comité directiu d'Aitex. En segona posició ha finalitzat el projecte 'Innovatex', de dos estudiants de l'IES Cotes Baixes, mentre que la tercera posició ha sigut per a 'Tramando un Futuro Sostenible', disseny de quatre alumnes del centre Pureza de Maria d'Ontinyent. Els membres de tots 3 equips han rebut material d'informàtica i telefonia d'alta gamma.

El president d'Aitex i també membre del jurat, Rafael Pascual, ha volgut remarcar la difícil tasca que ha tingut el jurat, els membres del qual han valorat "la simplicitat per damunt de la complexitat" per tal de materialitzar el disseny.

Premis empresarials 

En la passada edició de Home Textiles Premium Aitex va presentar els seus premis empresarials, l'objectiu dels quals és promoure, reconéixer i difondre els millors projectes i iniciatives de les empreses tèxtil de la Comunitat Valenciana. Les empreses tenen fins al 30 d'octubre per a presentar les seues candidatures. Per a cada una de les dues modalitats s'estableix un primer premi dotat amb 10.000 €, i un segon dotat de 5.000 €.