El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Quatre empreses tèxtils de les comarques cerquen nous mercats a Rússia

Fira a Moscou

És la tercera vegada en què les empreses espanyoles coordinades per ATEVAL concorren a aquest certamen que cada any va consolidant-se com una de les principals cites internacionals del calendari del sector. D'aquesta manera Heimtextil Russia es presenta com un aparador excel·lent per a presentar no solament a Rússia, sinó en els països del seu entorn, l'oferta espanyola de tèxtils per a la llar: Jacquards i estampats per a la decoració i tapisseria o cortines, així com fundes de sofà, matalassos, protectors de matalàs, i altres complements.

Per a reforçar la presència de les empreses espanyoles en aquest esdeveniment ATEVAL-Home Tèxtils From Spain disposarà d'un estand en el certamen en el qual s'atendrà als visitants i possibles compradors i se'ls informarà sobre les empreses i productes dels nostres país. A tal fi el Departament de Promoció Comercial d'ATEVAL ha editat 1.000 catàlegs amb dades de contacte i imatges de les empreses espanyoles participants, que seran distribuïts durant el certamen. A més, ATEVAL ha realitzat un mailing digital amb un pdf interactiu dirigit a més de 2.000 compradors potencials i professionals del sector tèxtil-llar tant de Rússia, com de països de la resta del món.

El mercat rus ofereix un innegable interès per a les empreses espanyoles de tèxtil de la llar pel seu gran potencial econòmic i humà, amb un major poder adquisitiu de la població, pel boom immobiliari local i per l'escassa competitivitat de la producció local en aquest sector, la qual cosa es tradueix en una gran demanda d'importacions. De fet, segons les últimes dades del CITYC les exportacions tèxtils valencianes s'han recuperat en el primer semestre d'enguany, i han sigut, precisament, els mercats de fora de la UE, com és el cas de Rússia, país al que el passat mes de juliol va organitzar una missió comercial, els que millor s'han comportat.

Més informació
Relació de les empreses espanyoles que participen a la fira russa:

- B&C FABRICS, S.L. - Aielo de Malferit (València)
- CAÑETE, S.A. - Ontinyent (València)
- CASTILLA RIENDA, S.L.- Massalfassar (València)
- HIJOS DE ANTONIO FERRE, S.A. - Banyeres de Mariola (Alacant)
- SATI GRUPO TEXTIL, S.A. - La Garriga (Barcelona)
- TEX. ATHENEA, S.L. - Villena (Alacant)
- VALENZATEX CONFORT GROUP AIE - Ontinyent (València)