El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Quatre gimnastes del Club ‘El Pastoret’ destaquen a la 2ª Fase Liga Iberdrola i al Trofeu Federació Autonòmica de Gimnàstica

El Club Gimnàstica Alcoi ‘El Pastoret’ ha aconseguit magnífics resultats en els dos esdeveniments.

Óscar Giner, Neo Zayas i Lucas Santonja van destacar al Trofeu Autonòmic Masculí, mentre que Laura Casabuena ho va fer a la Liga Iberdrola.

El passat dissabte 6 de maig es va celebrar a Gijón la 2ªDivisió de la 2ªFase de la Liga Iberdrola de Gimnàstica Artística Femenina. També el mateix dia a València va tindre lloc el Trofeu Federació Autonòmica de Gimnàstica Artística Masculina.

El Club Gimnàstica Alcoi ‘El Pastoret’ ha aconseguit magnífics resultats en els dos esdeveniments. En primer lloc cal destacar la participació de Laura Casabuena, cedida al Club amic La Plana (Castelló).

Segons han destacat des del Club, Casabuena va presentar exercicis totalment nous, amb una dificultat altíssima en tots els aparells. La gimnasta ha evolucionat molt gràcies al gran esforç i sacrifici que realitza en el CAR de Madrid, on es va traslladar el mes de setembre passat. La esportista va ajudar enormement amb les seues notes al Club La Plana a aconseguir la 6a posició per equips i amb els seus formidables exercicis va aconseguir col·locar-se com a 1a CLASSIFICADA del concurs general a més d'1 punt de la segona classificada.

Al Trofeu Federació Autonòmica de Gimnàstica va participar Neo Zayas, que va quedar primer en barra fixa i tercer en anelles; i Lucas Santonja que va quedar primer en salt i tercer en la classificació general, sól i potro amb arcs.

Cal destacar la participació d’Óscar Giner com a 1er a la classificació general del Trofeu al quedar en primera posició a potro amb arcs, anelles, paral·leles i barra fixa.