El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Què fa una infermera per la teua salut? Jornada informativa a l'Àgora d'Alcoi

L'activitat és oberta a tothom i se celebrarà el 8 de maig de 17:30 a 19:30 h

La Infermeria del Departament de Salut i la Regidoria de Sanitat de l'Ajuntament d'Alcoi organitzen la jornada informativa 'Què fa una infermera per la teua salut?'. Aquesta se celebrarà el dimarts 8 de maig, Dia Internacional de la Infermeria des de les 17:30 a les 19:30 h en la Sala Àgora

La Infermeria del Departament de Salut i la Regidoria de Sanitat de l'Ajuntament d'Alcoi organitzen la jornada informativa 'Què fa una infermera per la teua salut?'. Aquesta se celebrarà el dimarts 8 de maig, Dia Internacional de la Infermeria des de les 17:30 a les 19:30 h en la Sala Àgora.

L'acte està obert a tota la població. En l'inici es farà una xicoteta introducció de la tasca de les infermeres. A continuació es tractarà el paper de la infermera especialitzada en casos de Salut Mental, Pediatria, Obstètric-Ginecologia i Infermeria comunitària.

La jornada de l'Àgora també servirà per a contar quin és el paper de la infermera generalista al Servei D'urgències, Unitat d'Hospitalització, Quiròfan i Consulta Especialitzada de Cardio. Per finalitzar hi haurà un torn de preguntes i l'objectiu és generar un debat entre els assistents i ponents.