El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Què fer davant els menors que consumeixen alcohol a les filaes? Reunió informativa amb conserges i primers trons

Reunió el dijous 28 de febrer a les 19:30 h en el Casal de Sant Jordi

El Casal de Sant Jordi acollirà una 'jornada formativa amb representants de les filaes d'Alcoi davant la preocupació del consum d'alcohol dels menors'. La reunió està programada el dijous 28 de febrer a les 19:30 h.

Primers trons, conserges i hostalers de les filaes estan convocats a aquesta reunió. Fonts de l'ASJ indiquen que bàsicament es donarà resposta a la pregunta de 'Què fer davant els menors que consumixen alcohol a les filaes?'. La jornada serà possible gràcies a la col·laboració conjunta de l'Ajuntament d'Alcoi, l'ASJ, la Generalitat Valenciana, la Unitat de Prevenció Comunitaria de Conductes Addictives (UPCCA) i la Societat Científica Espanyola d'Estudis sobre l'Alcohol, l'Alcoholisme i les altres toxicomanies (Socidrogalcohol).

La jornada, que espera ser multitudinària, tindrà com a ponents a Maria Jesús Álvarez, tècnica de servicis jurídics i servici de gestió de les drogodependències i altres trastorns addictius de la Conselleria de Sanitat; Francisco Pascual, coordinador de la UCA i President Nacional de Socidrogalcohol; i Alicia Ureña, Coordinadora de la UPCCA de l'Ajuntament d'Alcoi.