El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia,

Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia

Què hem de fer per a omplir el Collao?

La grada en peu en el gol de Gato
Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia

Costa de creure, un equip de dolç i una classificació que feia molt de temps no gaudíem, no fan per a moure als alcoians dels seus sofàs. I això que l'oratge encara és benevolent, quan comence el fred (si hi arriba algun dia) no m'ho vull imaginar. Plisplayoff

Costa de creure, un equip de dolç i una classificació que feia molt de temps no gaudíem, no fan per a moure als alcoians dels seus sofàs. I això que l'oratge encara és benevolent, quan comence el fred (si hi arriba algun dia) no m'ho vull imaginar. Bona decisió del club convidant als xiquets i xiquetes de la fundació, li van donar més ambient al lateral. Ara, posats a fer bé les coses, caldria més coordinació a l'hora d'ubicar-los en el camp, els socis de la zona van haver de fer més de trenta minuts de cua i alguns d'ells van passar amb el partit començat. 

La nit semblava tranquil·la, el ball de 'dorsals despiste' sembla haver arribat a la seua fi (jo m'alegre, digueu-me clàssic). L'equip continua jugant a ratets, creant moltes ocasions de gol, però també concedint-les. El que no trobarem a faltar, és eixa entrega, eixe esperit de remuntada, que ens demostra que el Deportivo creix amb el marcador en contra. De nou, una última mitja hora de bojos, culminada amb el fantàstic gol de Gato (si el fa Messi, el veiem més voltes que al negre del whatsapp).

Extasiats, a la fi del partit, comunió total entre jugadors i afició. Ara ho penseu bé, i el pròxim diumenge, si voleu, ja sabeu on estem, vos esperem amb els braços oberts.

Moral, victòria i plisplayoff