El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Que quede ben clar que sóc de Bocairent

Les mascaretes es poden arreplegar en dependències municipals, de dilluns a dijous en horari de 15 a 19 hores. Si estàs en un grup de risc i no pots eixir, pots demanar-la telefònicament i l'Ajuntament te la farà arribar.

L'Ajuntament de Bocairent, amb les empreses Creaciones Euromoda i Helioprint, han dissenyat i repartit entre la població unes mascaretes personalitzades amb el lema 'Sóc de Bocairent'.

Al llarg de les últimes setmanes hem vist originals creacions en les mascaretes, que no sols són un complement de seguretat ara necessari, sinó també un llenç en blanc per a la creativitat. Així ho han vist des de Bocairent, des d'on reparteixen als veïns i empreses locals mascaretes que fan promoció del municipi.

Es repartiran 5.000 unitats per a adults i altres 1.000 de talla infantil. Estan homologades i es poden arreplegar en dependències municipals de dilluns a dijous en horari de vesprada, de 15 a 19 hores. Tan sols cal portar un document d'identificació. A banda, el consistori repartirà a domicili a aquells que estiguen en risc i no puguen eixir, si ho demanen per telèfon. Des del consistori expliquen que "a més de l'homologació necessària, el teixit emprat és de màxima qualitat i pot ser reutilitzat mitjançant l'adopció de filtres".

Segures, homologades, originals, de promoció municipal i, a més, mostra de responsabilitat col·lectiva, perquè les mascaretes s'han fet amb la col·laboració i ajuda de dos empreses: Creaciones Euromoda i Helioprint. Des de l'Ajuntament agraeixen la seua implicació "per a oferir al nostre veïnat un producte de qualitat que ens identifica com a poble i ens proporciona seguretat en el context sanitari actual".