El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Que s'ature el món: s'acosta la Festa d'Alcoi

L'enrramada, aquest dilluns a la nit / Foto: L.d.d.V.H.
A dos mesos justos de Sant Jordi, comença la instal.lació de l'enramada

Els alcoians i alcoianes ja estan revolucionats. Els tímids indicis de la Primavera els recorda que les seues Festes ja estan ací. De fet, aquest dilluns, les xarxes socials han embogit i s'han posat a bollir: han començat a instal·lar l'enramada a la plaça de l'Ajuntament. Un gest, un detall, un fet que altera la sang dels festerets que veuen molt a prop la seua trilogia

Els alcoians i alcoianes ja estan revolucionats. Els tímids indicis de la Primavera els recorda que les seues Festes ja estan ací. De fet, aquest dilluns, les xarxes socials han embogit i s'han posat a  bollir: han començat a instal·lar l'enramada a la plaça de l'Ajuntament. Un gest, un detall, un fet que altera la sang dels festerets que veuen molt a prop la seua trilogia.

Ja saben: primer la festa que els mobles. Acaba la cavalcada de Reis i toca pensar en Moros i Cristians. Tres mesos de travessia pel desert que acabarà amb la Glòria (1 abril) i el cartell de festes (31 de març). Mentre esclata la Primavera, qualsevol excusa és bona per a evocar la trilogia: per exemple, l'enramada que ornamenta la Plaça de l'Ajuntament.

Les brigades d'obres municipals han començat aquest dilluns a la nit a instal·lar-la. No hi ha qui ho pare. Hi ha un milió de coses més importants al món, però açò és Alcoi. Visca Sant Jordi.