El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

"Queda inaugurat el Pont de Sant Jordi" a la Fira Modernista d'Alcoi

També s'ha descobert la placa que reconeix Alcoi com ciutat de la Ruta Europea del Modernisme

Dins la notícia pots consultar algunes de les activitats per al cap de setmana del 23 i 24 de setembre. Ja s'ha recreat a inauguració del Pont de Sant Jordi. Moments més tard s'ha descobert una placa davant de l'Ajuntament que reconeix Alcoi com ciutat de la Ruta Europea del Modernisme. ARAMULTIMÈDIA també ha estat a aquesta inauguració i ofereix aquest vídeo

Arriben els actes grans de la Setmana Modernista. El primer d'ells ha sigut la recreació de la inauguració del Pont de Sant Jordi. Moments més tard s'ha descobert una placa davant de l'Ajuntament que reconeix Alcoi com ciutat de la Ruta Europea del Modernisme. ARAMULTIMÈDIA tambe ha estat a aquesta inauguració i ofereix aquest vídeo.

Altres actes dels quals es pot gaudir durant el cap de setmana del 23 i 24 de setembre són una manifestació sufragista que arranca a la Placeta del Fossar a les 11:30 h d'aquest dissabte 23 o el taller de barrets a la Papereria Paperking. A la Glorieta estarà la Fira del Turisme i Tradició en horari de 10:30 a 14 h i de 16:30 a 20 h.