El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Queden obertes les candidatures per al concurs de Sergent Major Moro i Sergent Infantils

Daniel Méndez, Sergent Moro des de 2014 fins a 2018/AM

Els concursos se celebraran al mes de novembre a les filaes Cordoneros i Gusmans

Per a les festes de 2019 tres dels quatre sergents de les glòries canviaran. I és que aquest any es realitzarà el concurs de Sergent Major Moro i de Sergent Infantils. Daniel Méndez, fester de la Filà Realistes deixa el càrrec lliure després de quatre anys, sent una de les figures més importants del bàndol moro. Per altra part els xiquets Marcos Jácome Pascual, Sargent de la mitja lluna i fester de la Filà Miqueros, i Víctor Fernández Sargent de les tropes cristianes i de la Filà Aragonesos donaran pas aquest any a noves cares per tal de viure aquesta experiència.

Els adults tindran fins al 5 de novembre per a presentar la seua candidatura en la Secretaria de l'Associació de Sant Jordi, mentre que els més menuts tindran fins al dia 12 del mateix mes. Dits certàmens tindran lloc el 10 de novembre a la Filà Cordoneros i el dia 17 a la Filà Gusmans respectivament. Tot aquell que desitge representar a aquesta figura tan icònica de les nostres festes haurà d'acceptar una sèrie de bases que l'Associació de Sant Jordi ha presentat.

Algunes d'aquestes bases imposades per l'Associació són que els candidats hauran d'estar al corrent en els pagaments de l'Associació. A més en el cas del Sergent Major haurà de ser major d'edat, per als xiquets hauran de tindre 8, 9 o 10 anys quan siga el moment del càrrec.

Pots consultar les bases ací, tot seguit, on s'explica amb detall tots els requisits per a poder ser la pròxima figura més representativa dels dies de Glòria. Clica en cada imatge per a descarregar-te el document pdf.