El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Queixa del Silla CF pel retard de l'ambulància de més de 30 minuts en el partit davant l'Alcoyano

La queixa formal va dirigida a la Mutualitat de Futbolistes

L'escàndol dels més de 30 minuts d'espera a una ambulància en el Silla - Alcoyano ja té conseqüències. El conjunt valencià ha presentat una queixa oficial davant la Mutualitat de Futbolistes, en la Delegació de València, amb motiu de la "deficient assistència rebuda". Cal recordar que després d'un xoc entre Migue Aracil i Dani Márquez, jugador del Silla, aquest va caure i no tenia sensibilitat a les cames. Després de més de 30 minuts, va arribar una ambulància.

El Silla insisteix en la "necessitat de posar tots els mitjans possibles en els recintes esportius on es disputen partits oficials i federats". Des del club valencià volen agrair públicament "el respecte i l´afecte rebut per part de socis, aficionats, persones vinculades al món del futbol en general, i el C.D. Alcoyano SAD, encara que molt especialment volem donar les gràcies al doctor José Luis Mengual i al nostre fisioterapeuta, Julio Gómez, per la seua gran labor a peu de camp durant tota l’estona que va estar immòbil Dani Márquez sobre la gespa".

Pel que fa a Dani Márquez, es troba en bones condicions després de prop de 24 hores en observació a l’Hospital Verge de la Salut.