El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Queixes veïnals a Santa Rosa pel soroll als carrers d’Alcoi durant la nit

El soroll ha aumentat després de la fi del toc de queda 

Alguns veïns del barri de Santa Rosa han mostrat les seues queixes a causa del soroll a altes hores de la nit, concretament, els dijous, divendres i dissabte.

Veïns han contactat amb ARAMULTIMÈDIA per donar a conéixer el problema de les festes nocturnes en el moment en que s’han relaxat les restriccions i ha finalitzat el toc de queda. A xarxes socials s'han vist alguns videos on es pot constatar aquest fet, també al centre d'Alcoi. 


Fonts consultades asseguren que “la gent, al tancar les discoteques de la Plaça Gonzalo Cantó, es desplacen pel barri fent soroll”. Els veïns també indiquen que “deixen tot el carrer brut de gots amb beguda i vòmits”. Els veïns han posat aquest fet en coneixement de la Policia però “sense cap resposta”.


El soroll ha anat en augment a mesura que s’han relaxat les restriccions marcades per la Covid-19, sobretot, el toc de queda. Els veïns recorden que “molts d’ells es desperten prompte per anar a treballar i és insofrible poder descansar pel soroll ocasionat en el carrer”.