El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Quesim Jones, nou jugador del Mutua Levante Nou Bàsquet Alcoi

Quesim Jones a la seua presentació / CNBA
Procedeix de la Universitat de Columbia (EE.UU.)

Jones és el segon jugador nord-americà que arriba a la disciplina del conjunt d'Alcoi, que també disposa de Charles Cook. El playmaker, de 25 anys, tractarà de portar la batuta de la direcció de l'equip, així com d'anotar des de el perímetre i aportar els punts necessaris per marcar les diferències a la categoria. La seua presentació va tindre lloc a les oficines centrals de Mutua de Levante i amb la presència de Jorge Tomás y Salvador Monzó. 

Jones és el segon jugador nord-americà que arriba a la disciplina del conjunt d'Alcoi, que també disposa de Charles Cook. El playmaker, de 25 anys, tractarà de portar la batuta de la direcció de l'equip, així com d'anotar des de el perímetre i aportar els punts necessaris per marcar les diferències a la categoria. La seua presentació va tindre lloc a les oficines centrals de Mutua de Levante i amb la presència de Jorge Tomás y Salvador Monzó. 

El Mutua Levante Nou Bàsquet Alcoi, de 1ª Divisió Nacional, amb la incorporació de Jones, tanca per ara la plantilla tot i que encara queden dues fitxes lliures. Andy López, Charles Cook, Joan Sanjuan, Álvaro Gómez, Juanjo Serrano, José Carlos Valls, Joan Canalejas, Paco Poveda, Quesim Jones i Luis Sánchez són els components per afrontar aquesta temporada. 

Escrit per Raül Pina