El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Quico Sempere, responsable del Departament Institucional d'AITEX: "Les empreses volen formar a gent, però no troben a eixes persones"

Volen potenciar les visites d'escolars i la promoció del tèxtil en l'entorn, on estan vora el 50% de les empreses valencianes

AITEX ha creat el Departament Institucional per tal de "generar un impacte en les empreses associades de la Comunitat Valenciana", segons ens ha contat el seu responsable, Quico Sempere. A més assegura que el tèxtil és un sector modernitzat i en alça. De fet, Sempere conta que "les empreses volen formar a gent, però no troben a eixes persones". ARAMULTIMÈDIA ha volgut conèixer més sobre aquest Departament Institucional, la possibilitat de fer visites a l'institut tecnològic i les activitats per a estudiants, com és el cas de la Càtedra AITEX - UPV. Tot al vídeo.

L'Institut Tecnològic Tèxtil d'Alcoi vol "generar un impacte en les empreses associades de la Comunitat Valenciana", i per això ha creat un Departament Institucional dedicat en exclusiva a saber què necessiten les nostres empreses i com ajudara a aconseguir-lo. Un exemple és el curs per a teixidors, per què, segons explica Quico Sempere, responsable del nou departament, el tèxtil "és un sector modernitzat i en alça", que vol "formar a gent, però no troben a eixes persones". ARAMULTIMÈDIA vol conéixer més sobre les accions d'aquest Departament Institucional, com la possibilitat de fer visites a l'institut tecnològic, les activitats per a estudiants, o la Càtedra AITEX - UPV. Tot al vídeo.