El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Quina empenta deixem sobre el planeta? Ens ho expliquen els alumnes de l'IES Pare Vitòria

L'exposició es pot visitar fins al 27 de març, en horari de dilluns a divendres de 10 h a 14 h i de 18 h a 21 h, a la sala Fundación Mutua Levante (Plaça Espanya).

Fins al 27 de març es pot visitar a la sala Fundación Mutua Levante l'exposició 'El futur s'escriu amb R', preparada pels alumnes de l'IES Pare Vitòria com a part del projecte Desplastifica't.

A través de panells informatius l'exposició ens permet conéixer l'empremta de l'ésser humà sobre el planeta, indicant per exemple el temps que tarden a descompondre's diferents objectes que utilitzem en la nostra vida quotidiana. Algunes dades permeten descobrir la magnitud del problema, i és que des que va començar la fabricació del plàstic en 1950, s'han produït més de 8 mil milions de tones. Molts articles fabricats amb aquest material s'usen de forma efímera, però la seua desaparició dura dècades.

En el vídeo parlem amb Santi Víllora, professor de Biologia de l'IES Pare Vitòria, i que ha coordinat amb els alumnes de secundària del centre l'elaboració d'aquesta mostra.