El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Quines són les noves mesures restrictives a les comarques

Quadre compartit per xarxes per GVA

Està previst que demà 20 de gener concloga el tancament perimetral d'Alcoi, Xàtiva i Ontinyent, que a partir de dijous tindrien, en principi, les mateixes restriccions que a la resta de la Comunitat Valenciana. 

A partir de dijous 21 de gener els comerços han de tancar a les 18 hores, i tanquen bars i restaurants de tots els municipis, no sols dels que tenien confinament perimetral. El toc de queda continua sent a les 22 hores, però s'ha demanat al Govern Central avançar-ho a les 20 hores. 

La Generalitat ha anunciat per xarxes socials noves mesures restrictives a tota la Comunitat Valenciana, i que s'aplicaran a partir del 21 de gener i durant 14 dies. Són mesures similars a les que ja s'aplicaven als municipis amb confinament perimetral, com Alcoi, Xàtiva i Ontinyent, on ja estan tancades les instal·lacions esportives o els bars i restaurants. Però s'incorpora una novetat, el tancament dels comerços a les 18 hores. 

En el quadre es poden vore les principals mesures establides per la Generalitat, on es manté les reunions de 6 persones i el confinament perimetral de tota la Comunitat Valenciana.

Per la seua banda, l'Ajuntament d'Alcoi ha anunciat en xarxes les mesures en les quals inclou també el cessament d'activitat a les sales d'apostes. El tancament perimetral d'Alcoi conclou demà 20 de gener i, segons expliquen des del consistori, s'aplicaran les mateixes mesures que a la resta de les comarques.