El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Enrique Ruiz, alcaldable del PP: "La gestió de Toni Francés ha sigut bastant plana"

El candidat del Partit Popular a les pròximes eleccions municipals d'Alcoi, Enrique Ruiz, ha concedit a ARAMULTIMÈDIA la seua primera entrevista en vídeo des que ha fet el salt a la política. Qui fins fa ben poca era cap d'informatius a Ràdio Alcoi, s'ha mostrat crític amb la gestió de l'actual govern municipal, al qual ha acusat de "falta de planificació". També ha valorat temes com el paper de la dona en la festa de Moros i Cristians, o la seua sobtada incorporació al món de la política després de vora 20 anys a la ràdio.

El candidat ha anunciat que concorre a les llistes com a independent, sense afilar-se al partit, respecte al qual assegura no sentir una afinitat ideològica "al 100%". A més considera "arriscat" el seu salt a la política, després del qual veu "difícil" poder tornar a exercir com a periodista.

En relació a la tasca periodística, Ruiz s'ha manifestat públicament al voltant d'una columna d'opinió injuriosa que s'ha difós per ràdio en contra de la seua persona; crítiques que considera "ben rebudes si han servit peruquè la ciutat d'Alcoi diferencie allò que es periodisme d'allò que no ho és".

Un altre dels assumptes tractats en l'entrevista al·ludeix a la plena adhesió de la dona en la festa de Moros i Cristians d'Alcoi. En aquest sentit, Enrique Ruiz es continua mostrant partidari de "diferenciar els dissenys de les vestimentes entre hòmens i dones", tot per a "evitar que es puguen convertir en disfresses".

Per últim també ha volgut perfilar part del seu programa electoral, amb el qual propugna una reactivació econòmica de la ciutat, fent valdre alhora la "necessitat de sòl industrial". Açò sumat a una recuperació del Centre d'Alcoi, on segons el nou líder dels populars, "s'ha de prioritzar la construcció d'habitatges i promoure els incentius fiscals per als comerços".