El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

El Deportivo està imparable i camina amb pas firme cap a la promoció d'ascens. Cert és que no estem ni en novembre, però la solvència, les possibilitats, el fons d'armari i la forma física de l'equip és envejable. L'Acero de Sagunt ha estat la víctima aquest diumenge, i ha incomodat els de Parras. Però amb el 2 a 0, s'ha acabat la història. Pau Franch ha fet un 'hat-trick'.

Més informació

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Quique Ruiz, alcaldable PP d'Alcoi: "És el moment de creure en noves persones i en un projecte de mesures concretes"

ARAMULTIMÈDIA parla en el candidat a l'alcaldia pel Partit Popular, Quique Ruiz, qui ens desgrana algunes de les propostes concretes del seu programa.

De cara a les eleccions locals, des d'ARAMULTIMÈDIA ens apropem a les diferents candidatures i programes, i en aquesta ocasió parlem amb el candidat a l'alcaldia d'Alcoi pel Partit Popular, Quique Ruiz.

Quique Ruiz ens parla de la seua candidatura, amb molts independents, i la confiança que li ha donat el Partit Popular per a fer aquesta renovació. El candidat popular considera que és  moment de parlar amb honestedat, "la credibilitat ha d'estar per damunt de tot". També ens detalla algunes de les propostes del seu programa, que no és "una carta als Reis Mags", sinó que inclou propostes concretes. Tot i més, al vídeo.