El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Quique Ruiz, alcaldable PP sobre el conflicte de la policia: "Demane el respecte que el PSOE no ha tingut cap a la meua persona"

Assegura que des del primer dia que es va iniciar en política hi ha hagut "una campanya important cap a la meua persona. De fet, un dels imputats Jordi Martínez va arribar a dir que era el candidat de la Gürtel".

El conflicte de l'Ajuntament amb la Policia Local s'ha agreujat en campanya electoral amb el canvi de procés d'una de les denúncies de SIPOL, i que encara deixa la porta oberta a un possible juí. Els socialistes mantenen la seua postura que es tracta de maniobres electorals i confien que la denuncia s'arxive, com ha passat amb les anteriors. I des de Guanyar Alcoi exigeixen que el PSOE aplique el codi ètic i aparte als dos candidats investigats, Lorena Zamorano i Jordi Martínez. Ho pots recordar tot ací.

Doncs bé, la següent reacció ha sigut la del Partit Popular. L'alcaldable Quique Ruiz diu que "valore la presumpció d'innocència", però demana "el respecte que el PSOE i el seu entorn no han tingut cap a la meua persona en particular, i cap a les persones que formen la meua candidatura. Des del primer dia que vaig dir que volia treballar per Alcoi ha sigut una campanya important contra la meua persona. De fet, un dels imputats Jordi Martínez va arribar a dir que era el candidat de la Gürtel"