El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Quique Ruiz i els dos regidors independents d'Alcoi s'afilien al Partit Popular

Acte de cloenda de campanya dels populars abans de les eleccions municipals del 2019.

Quique Ruiz: "Volem treballar per a millorar la nostra ciutat, i pensem que el PP ens ha oferit l'oportunitat i hem de tindre eixa disciplina d'estar dins del partit, però defensant el caràcter propi de cada persona".

El portaveu popular, un any després d'accedir a l'Ajuntament d'Alcoi amb les sigles del partit però com independent, s'ha afiliat al PP. Assegura que no suposarà cap canvi perquè en el partit "es defensa el caràcter propi de cada persona".

Va ser una de les sorpreses en les últimes eleccions municipals, la candidatura de Quique Ruiz, que pausava la seua carrera periodística per accedir a l'Ajuntament d'Alcoi. El Partit Popular feia un canvi quasi complet en els primers números de la llista i entraren com a regidors 3 persones sense afiliació, una situació no massa habitual. Però un any després, els tres regidors: Quique Ruiz, Lirios García i Kike Cantó, han decidit afiliar-se al partit.

Quique Ruiz considera que açò no suposarà cap canvi en el funcionament del partit a la ciutat ni a l'Ajuntament. "Veníem com independents, hem estat treballant per unes sigles, i el més coherent i lògic, després d'agrair que hagen confiat en nosaltres, era formar part de l'organització", explica el portaveu. Assegura que continuaran fent "una oposició contundent", i treballen per "consolidar un projecte de centredreta que accedisca a l'alcaldia".

Pel que fa a la motxilla de problemes judicials que té el partit, tant a la ciutat com en altres àmbits, Ruiz diu que "no podem estar mirant al passat quan qui ha d'assumir responsabilitats, les ha assumides a través de processos judicials o abandonant la política". I tampoc considera que la nova situació d'afiliat l'obligue a acceptar com a propis arguments del partit, "no he rebut cap tipus de consigna, i porte un any d'activitat política".