El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Quique Ruiz perfila ja el seu projecte: recuperació del centre, generar ocupació i l'aposta pel patrimoni

Quique Ruiz agraeix a Rafa Miró per ser "una persona extremadament generosa, donant un pas al costat i permetent que una altra persona poguera implicar també renovació del partit". Ha agraït també l'oportunitat de fer un projecte de ciutat i assegura que "després de la meua família, el meu poble és el que més m'estime".

El periodista Quique Ruiz ha fet la seua presentació oficial com a candidat del Partit Popular alcoià davant un centenar de militants i simpatitzants. La presidenta regional del partit Isabel Bonig, el president provincial Pepe Císcar i César Sánchez, membre de l'executiva nacional, han acompanyat el nou candidat, juntament amb tots els regidors alcoians, la diputada Loli Alba i el diputat Fernando Pastor. Tots han aplaudit el moment en què Quique Ruíz ha entrat a la sala.


Quique Ruiz assegura que aportarà tres valors: "honestedat, rigor i capacitat de faena. Per a treballar en un projecte del Partit popular però que aspire a ser el projecte d'Alcoi". I ja concreta el seu projecte en tres pilars: econòmic, amb la reactivació i la generació d'ocupació; la recuperació del centre de la ciutat "amb idees realitzables"; i la posada en valor del patrimoni, "que ens fa diferents d'altres municipis".

La seua primera declaració com a polític ha sigut per agrair a la seua família el suport, i al Partit Popular l'oportunitat. I en concret s'ha referit a l'actual portaveu, Rafa Miró, per ser "una persona extremadament generosa, donant un pas al costat i permetent que una altra persona poguera implicar també renovació del partit".

Davant la sorpresa que ha suposat aquest nomenament, Quique Ruiz reconeix que "no entrava dins dels seus plans", però que quan li han donat l'oportunitat "d'encapçalar un projecte atractiu i treballar per un poble, era impossible dir que no"; i assegura que "després de la meua família, el meu poble és el que més m'estime".

Des del Partit Popular, la seua presidenta Isabel Bonig ha destacat la valentia de Quique Ruiz per fer un pas al davant. Rafa Miró ha explicat que s'ha fet un "laboriós i professional" treball per a "intentar localitzar la persona" que compleix amb "el perfil de persona jove, molt preparada, molt vinculada a diferents col·lectius de la societat alcoiana, i que està molt ben informada, tant del que està passant a la nostra ciutat com el que ha passat els últims anys".