El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

R. Barber i J.A. Alemán, tercers a la Volta a Peu de Quatretonda

La Volta a Peu de Quatretonda es va celebrar el 18 de setembre.
  • Rubén Barber i Jose Antonio Alemán aconseguiren dos tercers llocs en la prova absoluta, Rubén en categoria sènior i Alemán en la categoria de veterans.
  • Enrique Penadés i el seu entrenador Víctor Revert han estat convocats a una jornada de monitoratge, formació tècnica d'especialització i seguiment.

El passat dissabte 18 de setembre es va disputar una nova edició de la Volta a Peu a Quatretonda, en la que va haver participació dels atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic.

Rubén Barber i Jose Antonio Alemán aconseguiren dos tercers llocs en la prova absoluta, Rubén en categoria sènior i Alemán en la categoria de veterans. Tots dos es troben preparant la temporada de cross que començarà el pròxim mes d'octubre.

Enrique Penadés i el seu entrenador Víctor Revert han estat convocats a una jornada de monitoratge, formació tècnica d'especialització i seguiment, inclosa dins del Pla Nacional de Tecnificació Esportiva, organitzada conjuntament per la FACV i la RFEA. Aquesta jornada tindrà lloc el pròxim 2 d'octubre a Sagunt i Enrique i Víctor compartiran sessions d'entrenament i formació amb altres 7 atletes i 3 entrenadors.