El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Racó de Contes, un espectacle de fantasia per als més menuts en 'Viu l'estiu'

Les quatre jornades tenen el mateix horari i la mateixa durada. L'inici de l'obra és a les 19.00h, amb la bruixa Xocolata, a les 20.00h ix la fada del Bosc i conclou a les 21.00h. L'últim passe és a les 20.30h

Aquest teatre es realitzarà en quatre dies diferents, dels quals un va ser el passat 16 de juliol al Parc Catagallet

Raco de Contes és un teatre infantil, en el qual les protagonistes són la Fada del Bosc i la Bruixa Xocolata. Aquest espectacle es realitzarà en quatre jornades diferents; la primera va ser el passat 16 de juliol al Parc Cantagallet, la segona serà aquest dijous 23 de juliol a la placeta del Parc del Romeral, la tercera serà el 30 de juliol al Parc Caramanxel i, l'última, el dia 6 d'agost a La Glorieta.

Les quatre jornades tenen el mateix horari i la mateixa durada. L'inici de l'obra és a les 19.00h, amb la Bruixa Xocolata, a les 20.00h ix la Fada del Bosc i conclou a les 21.00h. L'últim passe és a les 20.30h.

Els espectadors aniran entrant a un espai acotat i seuran a una catifa, que serà desinfectada desprès de cada passe. L'espai podrà acollir a un màxim de 20 espectadors per cada sessió, que té una durada d'uns 15/20 minuts.