El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Els bombers treballen en la vesprada d'este dissabte per sufocar un incendi forestal declarat en la zona de l'Orxa, entre El Comtat i la Vall d'Albaida, i en el qual treballen 10 mitjans aèris. Han fixat el foc concretament en terme de la Vall de Gallinera. A les 21:00 continua actiu.

Més informació

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Rafa Briet, nou Director General d'Habitatge: "Conec les problemàtiques del meu entorn, i ajudarem que els projectes es facen realitat"

Rafa Briet, com a Diputat en les Corts. Imatge del PSPV
El Ple del Consell ha aprovat aquest divendres 6 de juliol el nomenament, i dilluns 9 de juliol serà la presa de possessió

Rafa Briet ja ha sigut nomenat nou Director General d'Habitatge, i prendrà possessió del càrrec dilluns 9 de juliol en la conselleria. Briet assegura que les nostres comarques compten ara amb un Director General "de molta proximitat i molt de contacte". "Quan un coneix les problemàtiques del seu entorn, és més fàcil valorar-les. També sóc conscient de l'esforç que fan alcaldes i alcaldesses, i ajudarem que els projectes es facen realitat", assegura Briet.

Aquest 6 de juliol, el Ple del Consell ha nomenat oficialment Rafa Briet com a nou Director General d'Habitatge, en substitució de Rebeca Torró que, com els ha contat Aramultimèdia, ha deixat el càrrec per assumir les competències de Jorge Rodríguez a l'Ajuntament d'Ontinyent. Aquest divendres ha sigut el nomenament oficial però la presa de possessió no serà fins dilluns 9 de juliol en un acte a la conselleria. 

Aramultimèdia ha parlat en Rafa Briet, qui assegura que està "molt content" pel nomenament i "perquè des de Presidència i la mateixa conselleria hagen confiat en la meua persona i en el treball que he fet en les Corts en aquesta àrea. Una substitució prou natural perquè conec l'administració". Perquè fins ara, Briet era diputat a les Corts, encarregat de les àrees de territori, Europa, i també habitatge, així que assegura que és coneixedor de la situació actual i considera que cal treballar per "intentar que tot el món tinga dret a un habitatge digne i adequat, que siga real". Així, diu que aposta per "la funció social d'habitatges. Fa falta un parc d'habitatges públics molt extens, que ara per ara o el tenim". Per altra banda per a Briet també és important continuar amb la línia de rehabilitació i regeneració d'àrees urbanes, amb programes d'inversió sostenible.

Això si, des d'Aramultimèdia volem saber si notaran les nostres comarques que tenen un director general de la terra. Briet considera que en aquest càrrec has d'estar "des de la màxima integritat i sempre mirant l'interés general", però reconeix que sí que es notarà per què "tots tindran molta proximitat i molt de contacte amb el Director General, i quan un coneix les problemàtiques del seu entorn, és més fàcil valorar-les. També sóc conscient de l'esforç que fan alcaldes i alcaldesses, i ajudarem que els projectes es facen realitat". 

Sobre el fet que haja arribat al lloc després de l'efecte dominó generat per la detenció de Jorge Rodríguez, Rafa Briet diu que assumeix la direcció però confia "que s'aclarisca tot i es demostre la vàlua de Jorge".