El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rafa Calbo dissenya el cartell de la Mostra de Teatre 2019

Rafa Calbó (centre dreta) sosté el cartell en companyia de l'alcalde, el regidor de Cultura, i el director de la Mostra.

La 29a edició de la Mostra de Teatre d'Alcoi comptarà amb un cartell obra del dissenyador gràfic Rafael Calbo. El murer, professor de l'EASD d'Alcoi, ha fos en la seua obra les tres inicials de la Mostra (MTA) per a conformar una màscara de teatre.

El mateix autor s'ha referit al cartell com "un monograma que fusiona les tres inicials de la mostra per a crear una analogia amb una màscara de teatre". A la part inferior del treball també s'aprecien unes ombres, en clara referència al teatre d'ombres i a la mateixa obra de l'artista, com ha definit ell mateix.

L'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, ha recordat la "importància cabdal" que ostenta el cartell, en tractar-se de "la carta de presentació i l'element que ajuda a promocionar la mostra".

Trajectòria professional

Rafa Calbo és nascut a Muro l'any 1962. Té obra en la Col·lecció d'Art de l'Ajuntament d'Alcoi i també va ser guardonat en la convocatòria del Premi de Pintura Ciutat d'Alcoi. És llicenciat en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, i Màster en Producció i Gestió Artística per la Universitat de Múrcia. També és graduat a l'Escola d'Arts Aplicades i Oficis Artístics d'Alcoi en l'especialitat de Disseny Gràfic. Actualment és professor de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi en l'especialitat de Disseny Gràfic.