El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rafa Climent, exalcalde de Muro, sobre la situació al municipi: "Ha sigut una decisió valenta i alguns haurien de reflexionar sobre què ha passat"

El conseller d'economia i exalcalde de Muro dona el vistiplau al nou govern en minoria de Compromís, després que trencaren el pacte amb Esquerra Unida

"No es pot produir una pinça entre, en aquest cas, gent que forma part del govern i l'oposició", diu Rafa Climent, exalcalde de Muro, qui dóna el seu complet suport a l'alcaldessa Jacqueline Cerdà i el nou govern en minoria de Compromís a Muro.

Com els ha contat Aramultimèdia, el pacte entre Compromís i Esquerra Unida en l'alcaldia de Muro ha arribat a la seua fi. La possible municipalització de l'aigua i els problemes de comunicació entre els dos partits estan darrere de la separació. Doncs bé, el conseller d'economia sostenible i exalcalde de Muro, Rafa Climent, ha donat el seu suport a Jacqueline Cerdà, actual alcaldessa pel seu partit, i tot i que assegura que "serà encara molt més complicat" gestionar el poble amb tan sols 4 regidors, li desitja "molta sort en menys d'un any que queda de gestió".

Per a rafa Climent, la decisió de trencar el pacte de govern ha sigut "valenta, amb una implicació molt forta en la ciutadania", perquè, diu, "no es pot fer oposició dins del govern. No es pot produir una pinça entre, en aquest cas, gent que forma part del govern i l'oposició. O passar informació a l'oposició per a deixar en evidència o pegar-li a qui té l'alcaldia". Així, considera que "hauria de reflexionar altra gent, i no en aquest cas Compromís". Al nou govern en minoria li desitja "molta sort en menys d'un any que queda de gestió" i assegura que "Compromís Muro donarà totes les facilitats a la resta de grups per si volen participar de la gestió, que ho puguen fer".